etusivu

työvuorosuunnittelu

tilausajosuunnittelu

matkustajalaskenta

ennakoidut huollot

varastovalvonta

rengaskortisto

katelaskenta

järjestelmävaatimukset

referenssit

kumppanit

yhteystiedot

 

© Transplan Oy – 2011

 

 

 

Työvuorosuunnittelu

Työvuorosuunnitteluohjelmalla hoidetaan työvuorolistan suunnittelu, seuranta sekä palkkatapahtumien keräily. Ohjelman tarkoituksena on olla apuväline suunniteltaessa ja toteutettaessa työvuorojaksot mahdollisimman tehokkaasti.

Ohjelmisto käsittelee nk. työvuoroja eli yhden kuljettajan yhtenä päivänä tekemää työtä. Työvuoron muuttaminen on helppoa ja vaikka jokainen päivä voi olla erilainen, tapahtumat palkanlaskentaan ja kustannusseurantaan menevät oikein.

Ajomestaria auttavat vapaiden kuljettajien lista, lista ajamatta jäävistä vuoroista, haluttuun aikaan vapaana olevien autojen/kuljettajien lista, suosituslista edullisimmista kuljettajista, sulkulista kuljettajista, joilla on jo tunnit täynnä jne. Ohjelmisto huolehtii myös työaikalain ja työehtosopimuksen pykälien tarkistamisesta, työajanlyhennysvapaiden, sairaslomien ja vuosilomien seurannasta jne.

Palkkatapahtumat siirtyvät palkanlaskentaan ja kustannuslaskentaan konekielisesti. Palkkatapahtumien tarkastaminen ennen siirtämistä kuuluu olennaisena osana ohjelmistoon.

Ohjelmistoon sisältyy myös kolariseuranta ja kuljettajien muistikirja, jolla voi luokitellusti tallentaa ja raportoida mitä tahansa kuljettajia koskevaa tietoa.