etusivu

työvuorosuunnittelu

tilausajosuunnittelu

matkustajalaskenta

ennakoidut huollot

varastovalvonta

rengaskortisto

katelaskenta

järjestelmävaatimukset

referenssit

kumppanit

yhteystiedot

 

© Transplan Oy – 2011

 

 

 

Tilausajosuunnittelu

Tilausajosuunnittelu-ohjelmistolla käsitellään tilausajoja hinnoittelusta lähtien ajomääräysten ja laskun kautta tilastointiin. Ohjelman tarkoituksena on hallita yrityksen tilausajoliikenne siten, että autot saadaan myytyä mahdollisimman tehokkaasti, eikä kuitenkaan yhtään ajoa jää ajamatta eikä laskuttamatta.

Asiakkaan soittaessa voi myyjä hinnoitella ajon ohjelman avulla, tehdä tarjouksen tai varata ajolle auton ja tulostaa ajomääräyksen. Muuttuvan ajon etsintään on monia eri vaihtoehtoja. Tehdyt tarjoukset voidaan myös tallentaa järjestelmään ja niiden toteutumista voidaan seurata.  Ajomääräykset voidaan tulostaa kuljettajille myös suoraan sähköpostiin.

Laskujen tulostamisen yhteydessä syntyvät konekieliset tapahtumat myyntireskontraa varten. Laskujen maksun seuranta voidaan hoitaa joko tällä ohjelmalla tai erillisellä reskontraohjelmalla. Lasku voivat sisältää eri alv-prosentteja. Ajoihin voidaan lisätä laskurivejä milloin tahansa ajon syöttämisestä laskun kirjoitukseen asti.  Laskulle voidaan kerätä useita asiakkaan/tilaajan ajoja.  Myös laskutus ilman tilausajoa on mahdollista, samoin verkkolaskut.

Tilastoja saadaan halutulta ajalta autoittain, kuljettajittain sekä asiakkaittain. Asiakastiedoista voidaan tulostaa haluttaessa esimerkiksi osoitetarrat markkinointia varten.

Arvonlisäverokäsittely voidaan tehdä joko brutto- tai nettoperiaatteella läpi koko ohjelmiston.